Antonela: crno – bijelo – u boji

Pozdrav čitaocima i pratiteljima Gortan online portala. Volim umjetnost. Volim umjetnike. Odlučila sam vam stoga predstaviti djevojku koja je u našoj školi mnogima poznata po svojoj vedroj naravi, ali koja ima i skrivene talente koji nisu poznati široj javnosti.

Antonela Cerovac dolazi iz Buzeta, predivnog gradića okruženog zelenilom. Ljubitelj je prirode, glazbe, mira i ljubavi, a ne voli predrasude i nepravdu. Na ovom će portalu Antonela objavljivati svoje poezije. Ona je, naime, veliki ljubitelj upravo tog umjetničkog izražavanja, a jednako uživa i u pisanju i u čitanju poezija. Evo kako su Antonelu opisali njezini prijatelji i poznanici:

„Nisi samo tvrdoglava. Svoja si, društvena, vesela i  pozitivna osoba!“ – Tina

„Kad je prestane pucati pubertet, razvit će se u dobru i pametnu osobu. Naravno, uz nekoliko životnih lekcija.“ – Noan

„Drukčija, jako pozitivna i uvijek govori kako će sve biti dobro.“ – Borja

 

„Kad sam bila mlađa, roditelji su mi rekli da se družim s osobama koje su otvorene, pozitivne i uvijek spremne na nove avanture. Antonela je jedna od njih.“ – Ivana

 

„Kratko i jasno: vesela i hiperaktivna“ – Alfredo

 

AC_1

 

Čitajući njezine poezije, međutim, otkrivamo neku drugu Antonelu. Vedrina i pozitivna energija koje krase ovu djevojku, ostavljaju mjesto tamnijim tonovima, slutnjama i zabrinutostima. Znatiželjni ste? Pratite nas na portalu i uskoro ćete moći uploviti u poetski svijet koji će vam otkriti drugo lice ove zanimljive djevojke.

Napisala: Ivana Tubak

Odgovori