Blagdansko druženje uz pjesmu i ples u Domu za starije i nemoćne „Atilio Gamboc“ Umag

Mjesec prosinac u našoj je školi bio ispunjen pjesmom i druženjem. Tek što smo priveli kraju predbožićni koncert  „Darujmo pjesmu“ o kojem smo vas već izvijestili, naši su Gortanovci 17. prosinca 2015. prigodnim blagdanskim programom gostovali u Domu za starije i nemoćne osobe „Atilio Gamboc“ u Umagu.

U ugodnoj i gostoljubivoj atmosferi sve je prisutne toplim riječima dobrodošlice pozdravila ravnateljica doma, gospođa Diana Lekić, nakon čega su uslijedile točke naših Gortanovaca kojima su se korisnici doma izuzetno obradovali. Pjevačke i plesne izvedbe dočekane su s osmijehom i nagrađene pljeskom koji je ispunio dvoranu, a one najhrabrije potaknuo je da zaplešu u ritmu muzike. Fantastično!

Ljubazno i pažljivo osoblje doma koje pod predanim vodstvom gospođe Lekić ništa ne prepušta slučaju, za nas su pripremili prigodne darove: ručno izrađene kuglice za bor, rad marljivih ruku njihovih korisnika, a nakon priredbe uslijedilo je druženje uz kolače!

Ispunjeni dobrom energijom kojom su nas dočekali i sretni što su pjesmom i plesom doprinijeli stvaranju blagdanskog ugođaja u domu, naši su Gortanovci kratko i jasno zaključili: bilo nam je odlično! Osoblju i korisnicima iskreno se zahvaljujemo na gostoprimstvu te svima želimo Sretne blagdane i uspješnu 2016. godinu!

« 1 od 18 »

Napisala: Tarita Štokovac

Odgovori