GORTAN JE OTVORIO SVOJA VRATA UČENICIMA OSMIH RAZREDA

U četvrtak 30. ožujka 2017. Gortan je otvorio svoja vrata osmašima osnovnih škola. U veseloj radnoj atmosferi naši su Gortanovci predstavili školu i usmjerenja koja ona nudi te brojne nastavne i izvannastavne aktivnosti koje provodimo.

« 1 od 23 »

Učenici osmih razreda imali su priliku posjetiti deset radionica: radionicu opće gimnazije, hotelijersko-turističkog i ekonomskog smjera, radionicu prirodne skupine predmeta, radionicu filmske, dramske i vokalno-instrumentalne skupine, radionicu posvećenu jezicima u nastavi i izvannastavnim aktivnostima, radionicu na kojoj su učenici hotelijersko-turističkog smjera simulirali poslovanje agencije i recepcije te radionicu na kojoj su učenici predstavili učenički portal naše škole Gortanonline.

« 1 od 18 »

Tijekom posjete osmaši su mogli zaviriti i u vježbeničku tvrtku, a u uvodnom su dijelu programa na dar dobili već tradicionalne Gortan-kutijice koje su izradili maturanti opće gimnazije.

« 1 od 19 »

Naše fotoreporterke Maria Djerdjaj, Samanta Duvnjak i Danijela Gobac zabilježile su sve ključne trenutke i detalje, a da je škola uistinu bila ispunjena dobrom atmosferom uvjerite se i sami: pogledajte video koji su snimili maturanti opće gimnazije Rino Sinčić i Tim Šoljan, a Rino potpisuje i kreativnu montažu!