SNIMANJE REPORTAŽE „DRUGA SJENA“

I mi smo se, poput učenika četvrtog razreda opće gimnazije, odazvali na natječaj u sklopu HRT-ovog projekta „Drugi“, a odlučili smo snimiti reportažu koja bi širu javnost potaknula na razmišljanje o problemima s kojima se suočavaju osobe slabijeg imovinskog stanja.

Zašto ne bismo pomogli osobama koje nemaju ništa, ukoliko imamo dovoljno za vlastite potrebe? Zamislite da ste vi ti kojima treba pomoći. Sama pomisao na to zasigurno u svima izaziva osjećaj nelagode. Svi će spremno reći: „Naravno da bih pomogao.“, ali koliko je nas uistinu spremno to i učiniti? Razmislite o tome!

Ekipa u sastavu: Melisa Keranović, Leonard Banković, Blaž Alagušić i Martin Purišić pokazala se kao pun pogodak! Kako bismo snimili reportažu, uputili smo se u Umag puni ideja i s namjerom da sve odradimo onako kako smo zamislili, a tako je i bilo. Druženje je bilo odlično, a snimljenim smo materijalom izuzetno zadovoljni! Video je u izradi te ćemo ga ubrzo premijerno prikazati, a kako ga ne biste propustili pogledati pratite nas redovito na Facebook stranici škole i na učeničkom portalu.

« 1 od 6 »

Napisala: Melisa Keranović