SVEČANA PODJELA SVJEDODŽBI MATURANTIMA SŠ „VLADIMIR GORTAN“ BUJE

U utorak 5. srpnja 2017. godine u Pučkom otvorenom učilištu Buje održana je svečana podjela svjedodžbi maturantima Srednje škole „Vladimir Gortan“ Buje. Maturante, njihove roditelje i ostale uzvanike na samom je početku svečanosti prigodnim govorom pozdravila ravnateljica škole Ana Zubčić Kuhar, a samoj su podjeli prethodile točke naših maturanata. Debora Vesnaver recitirala je pjesmu Stepenicama do zvijezda, a  Ariana Paripović i Marko Duvnjak prisutne su počastili glazbenom točkom.

« 1 od 4 »

Našim su maturantima opće gimnazije, hotelijersko-turističkog i ekonomskog smjera svjedodžbe uručili ravnateljica škole i njihovi razrednici Ivana Koraca, Aljoša Sirotić i Dunja Janko, a dvorana je uistinu bila ispunjena ponosom i dobrom atmosferom.

« 1 od 43 »

Posebne su nagrade uručene učenicima koji su postigli izniman uspjeh u nastavnim i izvannastavnim aktivnostima, pa su tako za postignut odličan uspjeh tijekom četverogodišnjeg obrazovanja nagrađeni učenici opće gimnazije Mateo Antonac, Nera Bazina, Marko Duvnjak, Andrej Matić i Gianna Kozlović te učenice ekonomskog smjera Helena Fodor i Eva Šimec. Na svečanosti je nadalje uručeno posebno priznanje maturantici Gianni Kozlović za osvojeno prvo mjesto na državnom natjecanju iz znanja talijanskoga jezika u kategoriji gimnazije (lista C), te maturantima Ariani Paripović i Marku Duvnjaku za sudjelovanje u brojnim izvannastavnim aktivnostima te za promicanje vrijednosti solidarnosti i aktivizma.

Uslijedilo je tradicionalno proglašenje učenika generacije, a ta je titula pripala maturantici opće gimnazije Neri Bazina koja je, primivši nagradu, u ime svih maturanata uzvanicima pročitala govor u kojem je sažela iskustvo srednjoškolskog obrazovanja te uputila zahvale profesorima i roditeljima.

« 1 od 16 »

Himnom Gaudeamus igitur maturanti su na simboličan način ispisali posljednje stranice ovog važnog životnog poglavlja, a mi im ovim putem još jednom od srca želimo da im životna poglavlja koja slijede budu ispunjena uspjesima i zadovoljstvima!

« 1 od 8 »