NAŠI RUKOMETAŠI PROPUSTILI ŠANSU ZA PLASMAN NA ŽUPANIJSKOM NATJECANJU

U utorak 21. siječnja 2020. igrala se utakmica za mjesto na županijskom natjecanju iz rukometa. Naša ekipa u sastavu Sven Matijević, Tin Sirotić i Andrea Manić (4.c), Dino Gavran (3.c), Erik Vukotić (3.b), Petar Krupić, Danijel Černeka i Fran Josipović (1.c), Danijel Rajković i Žan Radečić (1.b), Leo Kojičinović i Ivan Jakić (3.a), Marko Kamba (1.a), odmjerila je sportske snage protiv učenika Gospodarske škole Buje.

« 1 od 9 »

Igralo se gol za gol i rezultatski nitko nije odskakao. U prvom poluvremenu je palo čak 12 golova i rezultat je bio 6:6. U našoj igri bilo je dosta grešaka i moglo bi se reći da je nedostajalo snage i odlučnosti u obrani. S druge strane, igra gospodarske škole bila je dobra, ali ne i nepobjediva. Jedan od najboljih bio je golman Gospodarske Škole koji je imao desetak obrana. Rezultatom 14:13 ekipa Gospodarske škole Buje osigurala je plasman na županijskom natjecanju. U nastavku donosimo komentar našeg igrača na utakmicu:
„Utakmica je bila jako napeta, igralo se gol za gol. Bili smo bolji kroz veći dio utakmice i na kraju su nijanse bile odlučujuće.. Jako sam ponosan na ekipu i nadam se da ćemo sljedeće godine biti složniji i bolje odigrati utakmicu.“ 

Nico Celić, 3.b