Održano međuškolsko natjecanje u odbojci

Naši odbojkaši i odbojkašice sudjelovali su na međuškolskom natjecanju koje je održano u Bujama u četvrtak 8. studenoga 2018. godine. Sudjelovalo je ukupno pet ekipa, od toga dvije ženske i tri muške ekipe. Nakon ždrijeba otkriveni su parovi i redoslijed igranja:

ŽENSKE: SŠ “Vladimir Gortan” Buje – Talijanska SŠ “Leonardo da Vinci” Buje

MUŠKI: 1.utakmica – SŠ “Vladimir Gortan” Buje­ – Gospodarska škola Buje; 2.utakmica – Gospodarska škola Buje – Talijanska SŠ “Leonardo da Vinci” Buje; 3.utakmica – SŠ “Vladimir Gortan” Buje – Talijanska SŠ “Leonardo da Vinci” Buje.

U ženskom dijelu natjecanja pobijedila je ekipa SŠ “Vladimir Gortan” Buje koja je rezultatom 25-8 i 25-20 u dva seta bila bolja od ekipe Talijanske SŠ “Leonardo da Vinci” Buje. Prvi set je dobiven s lakoćom, a u drugom setu ekipa talijanske škole pružila je dobar otpor. Čestitamo našim curama na zasluženoj pobjedi kojom su osigurale odlazak na županijsko natjecanje srednjih škola.

« 1 od 7 »

U muškom dijelu natjecanja u prvom susretu igrali su ekipe SŠ “Vladimir Gortan” Buje protiv Gospodarske škole Buje. U tom susretu naši dečki su došli do važne pobjede koja nas je vodila u dvoboj za prvo mjesto. Dobili su rezultatom 25-15 i 26-24.

U drugom susretu igrali su ekipe Talijanske SŠ “Leonardo da Vinci” Buje protiv Gospodarske škole Buje, a pobjedu je odnijela ekipa SŠ “Leonardo da Vinci” Buje čime je ušla u utrku za prvo mjesto protiv naše škole.

U zadnjoj utakmici, utakmici za prvo mjesto, susrele su se ekipe SŠ “Vladimir Gortan” Buje i Talijanske SŠ “Leonardo da Vinci” Buje. Unatoč trudu naših igrača, talijanska škola nas je nadigrala i pobijedila rezultatom 25-17 i 25-12. Ekipa SŠ “Leonardo da Vinci” je s lakoćom pobijedila sve protivnike i osigurala odlazak na županijsko natjecanje srednjih škola.

« 1 od 7 »

Čestitamo svim sudionicima koji su snage odmjerili na školskom natjecanju. Našim dečkima želimo više uspjeha i sportske sreće iduće godina, a našim curama želimo puno uspjeha i sreće na županijskom natjecanju.

Luka Auguštin, 2.c 

 

Odgovori