VALENTINOVO U DOMU ZA STARIJE I NEMOĆNE „ATILIO GAMBOC“ UMAG

Dana 15. veljače 2016. godine, povodom obilježavanja Valentinova, naša se škola pobrinula da i ove godine prigodnim programom razveseli i pjesmom ispuni Dom za starije i nemoćne „Atilio Gamboc“ Umag. Našem druženju ovog puta pridružili su se i posebni gosti – zamjenik gradonačelnika grada Umaga, gospodin Niko Čančarenić, pročelnik za društvene djelatnosti, gospodin Slaviša Šmalc, predsjednica Upravnog vijeća gospođa Mirta Gavrilović te ravnateljica naše škole, gospođa Ana Zubčić Kuhar.

Ravnateljica Doma, gospođa Diana Lekić, otvorila je naš šarolik program uvodnom riječi, nakon čega su uslijedile vesele Gortanovske točke. Zbor je ove godine bio u nešto većem broju jer su Gortanovci i korisnici Doma udružili snage i zajedno otpjevali ljubavne pjesme „Ružo crvena“, „Marina, Marina, Marina“ i „Sve ptičice iz gore“. Uz brojne glazbene točke i recitacije i šaljivi skeč Nevena i Rubena, dom smo po treći put ispunili veseljem i pozitivnom energijom. Kraj programa obilježili smo još jednom Ružom crvenom, ali ovog puta imali smo čast premijerno poslušati i Ivana Kukuljana na mandolini!

Kako bi ovaj dan učinili još ljepšim, naši učenici i korisnici doma razmijenili su si male poklone koje su jedni drugima s ljubavlju izradili. Iskreno im se zahvaljujemo na prekrasnom druženju i veselimo se ponovnom susretu!

Ela Mijatović, učenica 4.razreda gimnazije, i ovog je puta imala ulogu voditeljice i vrlo je spretno i simpatično odradila svoj posao.
« 1 od 22 »

Napisala: Nina Turina